Kese Kağıdı Rengi İle Dekorasyon Örnekleri

Kese kağıdı rengi, natürel renk tonları olan kahverengi tonlarından biridir. Yıllar kullanıldığı halde yine de modası geçmemiş ilk akla gelecek olan renklerden biri de kese kağıdı rengidir. Dingin bir renk olarak tanımlayabileceğimiz bu renk her renk mobilya ve dekor ile de uyum sağlayabilir. Göze hoş görünen bu renk insana huzur veren hissiyatı ile iç mekan boyamalarında sıklıkla tercih edilmektedir.

Kese Kağıdı Rengi

Dekorasyon Önerileri

Kese kağıdı renginin uyumlu olduğu renkler mekanda isteyeceğiniz atmosfere göre değişiklik gösterir. Örneğin, sakin ve dingin bir atmosfer oluşturmak istiyorsanız; krem tonları, beyaz, bej ve kahverengi tonları gibi renkler ile uyumludur.

Kese Kağıdı Rengi

Ya da dinamik bir atmosfer oluşturmak istiyorsanız, bu renk ile daha kontrast renk tonlarını bir araya getirerek bir renk paleti oluşturabilirsiniz. Koyu kahverengi, siyah, koyu yeşil tonlarıyla açık kese kağıdı rengini kullanabilir, bej ve krem tonlarını bir araya getirerek kontrast oluşturabilirsiniz.

Sıcak bir ortam oluşturmak içinde koyu ve açık turuncu tonları, kırmızı, bordo, canlı yeşil ve mavi tonları ile uyum sağlayabilirsiniz.

Kese Kağıdı Rengi İle Dekorasyon

Kese Kağıdı Rengi

Kese kağıdı rengi ile salon dekorasyonu oluşturmak istiyorsanız yakın renk tonlarını tercih edebilirsiniz. Böylece daha dingin bir atmosfer oluşturur ve oturma alanları için ideal huzurlu ve sakin görünümü sağlayabilirsiniz. Ayrıca canlı renklerle daha sıcak bir atmosfer oluşturmak isterseniz, turuncu tonları, sarı, bordo ya da kırmızı tonları ile sıcaklık katabilirsiniz.

Kese Kağıdı Rengi

Duvarlarda bu rengi kullanmanız mobilyaların ve aksesuarların öne çıkmasına zemin hazırlar. Siz de duvarlarınızı kese kağıdı rengine boyayarak evinize kaliteli bir görünüm sağlayabilir modern bir hava katabilirsiniz. Örneğin; eviniz duvarları kese kağıdı rengi ile boyandıysa beyaz veya krem rengi koltuk takımı veya yatak odası takımı ile dekore edebilirsiniz. Buda ferah, dingin, sakin bir hava katar yaşam alanınıza.

Fildişi Rengi Ev Dekorasyonları hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için tıklayınız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*