2022 Yazı İçin Kiralık Villalarda Yaz Rezervasyonları Başladı!

2022 Yazı İçin Kiralık Villalarda Yaz Rezervasyonları Başladı! Önümüzdeki yaz döneminde tatil yapmak isteyenlerin kiralık villa fiyatları belirlendi ve rezervasyon dönemi başladı. Özellikle Covid-19 salgını döneminde kendini izole etmek isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olan kiralık villalarda önümüzdeki yaz yaz tatilinde de yararlanmak isteyenler erken rezervasyon yaptırmaya başladı.

2022 Yazı İçin Kiralık Villalarda Yaz Rezervasyonları Başladı

2022 Yazı İçin Kiralık Villalarda Yaz Rezervasyonları Başladı!

Kiralık villaların yoğun ilgi görmesi ile ilgili olarak Çığıl Ön Yeter’in haberlerine göre; Geçen yaz sezonunda meydana gelen büyük talepler sonucunda boş yazlık bulmak imkansız hal alırken, fiyatlarda da talebi artışına neden oldu. Bu nedenle önümüzdeki yaz hesaplı tatil yapmak isteyenler erken rezervasyon için kolları sıvadı.

Yaz sezonu için şimdiden yoğun taleple karşılaştıklarını belirten Villacım markasının Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Bacak, “Tatil planlarını erken yapanlar avantajlı oluyor. Erken rezervasyonlarımız başladı. Ciddi talep alıyoruz” dedi. Bünyelerinde 900 villanın yer aldığını dile getiren Bacak, erken rezervasyonda % 20 fiyat avantajı olduğunu belirtti.

1 haftalık villa tatili için erken rezervasyonda ödenecek fiyatlara yönelik de bilgi aktaran Bacak, “Kaş-Kalkan’da kiralık villa fiyatları 6 bin liradan başlıyor. Villa kiralamak isteyen Bodrum ve Fethiye’de de en az 7 bin lira ödeyecek” şeklinde konuştu. Bacak, fiyatların villanın tipi, konumu ve büyüklüğüne göre değişkenlik gösterdiğini söyleyerek”6 bin liralık bir villada 4 kişilik bir aile kalabiliyor. Bazı villalarda birkaç aile birlikte tatil yapabiliyor” dedi.

Sahte Sitelere Karşı Dikkatli Olun!

İnternetten villa kiralarken büyük ölçüde dikkat etmeniz gerekiyor. Özellikle sahte sitelere kanmamak gerekiyor. Uzmanlar, villa kiralamak isteyenlere şu uyarıları yapıyor:

1. TÜRSAB üyesi olan şirket veya acente aracılığıyla rezervasyon yaptırın.

2.Yakındaki diğer benzer villaların fiyatlarıyla karşılaştırma yapın.

3.Mülkün sahibini ve ayrıntılarını öğrenin. İlanlardaki fotoğrafların sokak görünümündeki görsellerle eşleşip eşleşmediğini kontrol edin.

4.Rezervasyon sözleşmesi mutlaka isteyin.

5.Siz kiraladıktan sonra mülkün müsaitlik takviminin güncellenip güncellenmediğini kontrol edin.

Ev Sahiplerinin Satışlarda Yaptığı Zam Oyunu! hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için tıklayınız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*