2021 TOKİ Yüzde 22 İndirim Kampanyası İçin Son 5 Gün!

2021 TOKİ Yüzde 22 İndirim Kampanyası İçin Son 5 Gün! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın başlatmış olduğu kampanyanın ikinci %22 indirim kampanyası 5 gün sonra son buluyor.

2021 TOKİ Yüzde 22 İndirim Kampanyası İçin Son 5 Gün

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve İş Yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasının ikincisi 21 Eylül tarihinde başlamıştı. TOKİ tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl ikincisi yapılacak olan kampanya yüzde 22 indirim uygulanacağı belirtildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan konut alan vatandaşların merakla beklemiş olduğu yüzde 22 indirim kampanyası 5 gün sonra bitiyor.

2021 TOKİ Yüzde 22 İndirim Kampanyası İçin Son 5 Gün!

21 Eylül ve 19 Ekim tarihleri arasında kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar başvurularını yapabilecekler.

Ayrıca borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlar da borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yapacakları peşin ödemelerde yüzde 22 indirim kampanyasından yararlanabilecekler.

TOKİ tarafından bu yüzde 22’lik indirim oranından başvuru dönemi içerisinde yararlanamayan. Vatandaşlar bu süreç sona erdikten sonra borç kapatmalarında sunulan indirimlerden yararlanamayacaklar.

2021 TOKİ Yüzde 22 İndirim Kampanyası Katılım Şartları Nelerdir?

TOKİ 2021 indirim kampanyasında satın alınan projelerdeki konut ve iş yeri alıcılarının kampanyanın başlangıç tarihi olan. 19 Eylül tarihinden itibaren öncelikle borç kapatmanın gerçekleştirildiği aya ait taksit ödemelerini yapmış olmaları gereklidir.

Ayrıca geriye dönük taksit ve Emlak Vergisi borcu bulunmaması şarttır.

Kampanyadan geri ödeme taksitleri en geç 2020 Haziran sonuna kadar başlamış konut ve işyerleri alıcıları faydalanabilecektir.

Taksit sayısı 12 ay ve daha az kalanmış olan konut ve işyeri alıcıları indirim kampanyasından yararlanamayacaklardır.

Kiralık Konutlarda Ev Sahibi Suistimalleri Tepki Çekti! hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için tıklayınız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*